LET OP: nieuwe regels omtrent COVID-19

Beste FyFit-leden,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben meegekregen, gaan er vanaf zaterdag 6 november 2021 nieuwe coronamaatregelen van kracht. Helaas gaat er voor de fitness ook weer het een en ander veranderen..

Het is vanaf aankomende zaterdag verplicht om een vaccinatie- of testbewijs te tonen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Om het voor jou -maar ook voor ons- makkelijker te maken, is er de mogelijkheid om jouw vaccinatiebewijs te laten registreren bij FyFit. Dan hoef je maar één keer jouw vaccinatiebewijs te laten checken. Wanneer je een volgende keer komt sporten, hoef je niet meer gecontroleerd te worden op de QR-code en kun je direct beginnen met sporten zoals normaal. In de eerste week zal hiervoor een extra medewerker klaarstaan om alles te registreren.

Mocht je niet gevaccineerd zijn wegens een medische reden en kun jij dit aantonen? Dan gaan wij graag met je in gesprek over we hoe het sporten toegankelijker kunnen maken.

We vinden het erg vervelend dat het op deze manier moet, maar een boete of sluiting kunnen wij ons niet permitteren. We hopen daarom op jullie begrip en medewerking. Voor vragen kun je contact opnemen met ons: 077 366 2066 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Team FyFit