LET OP: nieuwe regels omtrent COVID-19

Beste FyFit-leden,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben meegekregen, gaan er vanaf zaterdag 6 november 2021 nieuwe coronamaatregelen van kracht. Helaas gaat er voor de fitness ook weer het een en ander veranderen..

Het is vanaf aankomende zaterdag verplicht om een vaccinatie- of testbewijs te tonen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Om het voor jou -maar ook voor ons- makkelijker te maken, is er de mogelijkheid om jouw vaccinatiebewijs te laten registreren bij FyFit. Dan hoef je maar één keer jouw vaccinatiebewijs te laten checken. Wanneer je een volgende keer komt sporten, hoef je niet meer gecontroleerd te worden op de QR-code en kun je direct beginnen met sporten zoals normaal. In de eerste week zal hiervoor een extra medewerker klaarstaan om alles te registreren.

Mocht je niet gevaccineerd zijn wegens een medische reden en kun jij dit aantonen? Dan gaan wij graag met je in gesprek over we hoe het sporten toegankelijker kunnen maken.

We vinden het erg vervelend dat het op deze manier moet, maar een boete of sluiting kunnen wij ons niet permitteren. We hopen daarom op jullie begrip en medewerking. Voor vragen kun je contact opnemen met ons: 077 366 2066 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Team FyFit

Update Coronaregels Fy Fit

Per 26 juni hanteren wij de volgende maatregelen:

Fitness:

- Je hoeft niet meer online te reserveren

- Bij binnenkomst en vertrek is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht

- Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.

 

Fysiotherapie:

- Onze medewerkers dragen een mondkapje wanneer in de behandelkamer geen 1,5m afstand gehouden kan worden

- Uzelf hoeft hierbinnen geen mondkapje meer te dragen. Mocht U het prettig vinden om dit wel te doen, dan mag dat natuurlijk!Naar aanleiding van de versoepelde maatregelen willen we iedereen toch ook weer even alert maken op de eerdere coronaregels in onze praktijk:


- Blijf bij klachten thuis en meld je telefonisch af op 077 - 720 19 08

- Desinfecteer je handen bij binnenkomst

- Kom bij voorkeur alleen naar de praktijk

- Neem je eigen (bad)laken mee, wij ontsmetten namelijk na iedere behandeling alles, dan hebben wij ook minder was 

- Ben je in een oranje gebied op vakantie geweest, neem dan je verantwoordelijkheid en ga 10 dagen in quarantaine of laat je testen. Zeg ook je afspraak hier in de praktijk af en verplaats deze zo nodig.
 
- Wij schudden ook nog steeds geen handenHeeft U verder nog vragen dan kunt U altijd contact opnemen met de praktijk.

Alvast bedankt!

 

Team Fy Fit

Heropening 19-5-21

Beste,

Eindelijk goed nieuws!!!

Vanaf 19 mei mogen we weer binnen sporten!

Wij kunnen niet wachten u weer in onze club te verwelkomen. We delen via dit bericht graag belangrijke informatie, zodat u en uw medesporters op een veilige en verantwoorde manier kunnen sporten.

Reserveren is de aankomende maanden een eis van de overheid. 

Er dient online gereserveerd te worden.

Wij leggen in stappen uit hoe dit werkt.

Stap 1. U gaat naar https://fyfit.ledensoftware.nl/

Stap 2. Onderaan de pagina ziet u het kopje 'inloggen'

Stap 3. U voert uw e-mailadres in wat bij ons bekend is en klikt op 'Maak een (nieuw) wachtwoord aan'. U krijgt dan een mail waarin u een wachtwoord kan aanmaken. Als dit gelukt is, logt u in met uw e-mailadres en het aangemaakte wachtwoord.

Stap 4. U klikt nu op het kopje 'reserveren' en kiest een datum en tijdstip. Als dit gelukt is, bevestigt u uw reservering en krijgt u een bevestigingsmail van Fy-Fit. Na het ontvangen van de bevestigingsmail is uw reservering definitief.

Indien het niet lukt met reserveren, neem contact op via Whats-App 0642380727 of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De "regels":

- We werken in tijdsblokken van 60 minuten, waarin maximaal 30 personen kunnen reserveren.
- U kunt tot 5 minuten voor ingang van een tijdsblok reserveren.
- Er is geen beperking op het aantal reserveringen dat u per week mag doen, wel gaan we er vanuit dat u er bent tijdens het gereserveerde tijdsblok.
- U reserveert een tijdsblok van 60 minuten. Dit betekent dat u 60 minuten mag trainen. Dit doen we om iedereen ruimte te geven voor reserveringen, daar wij een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Mits wij concluderen dat iedereen ruimschoots aan de beurt komt, mogen er ook 2 tijdsblokken achter elkaar gereserveerd worden. Zo kunt u wat langer trainen. Hiervan stellen wij u dan op de hoogte.
- Binnen het tijdsblok dient u binnen te komen, te sporten en weer weg te zijn. Zo voorkomen we overlap.
- Kom aub niet eerder dan het gereserveerde tijdstip. Bent u te vroeg, wacht dan aub even buiten. Wij gaan hier niet streng op toezien. Er mogen maximaal 30 personen gelijktijdig in de ruimte zijn, hier zullen we wel op letten.

Belangrijke voorschriften tijdens het sporten.

Vóór uw bezoek aan de club: 

·         Wij volgen de voorschriften van het RIVM en onze branche organisatie NLactief nauwgezet.

·         Wij vragen u thuis om te kleden en te douchen. De kleedkamers zijn helaas verplicht gesloten.

·         Wij zorgen ervoor dat leden de benodigde 1,5 meter ruimte kunnen houden, ook buiten de zaal. Wij vragen leden dan ook om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen en afstand te houden met het parkeren (ook van een fiets).

·         Heeft u last van koorts, griepverschijnselen, (neus)verkoudheid, hoesten of andere gezondheidsklachten? Dan kunnen wij u helaas geen toegang geven tot onze club. 

 

Tijdens uw bezoek aan de club:

·         Bij binnenkomst bent u verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep en draagt u een mondkapje. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.

·         Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere sporters en onze medewerkers. 

·         Zorg voor een eigen bidon.  

·         Het gebruik van een handdoek is verplicht. 

·         Fysiek contact is ten allen tijde verboden. 

·         Reinig de apparatuur na elke oefening. 

·         Wij verzoeken u vriendelijk om naast uw handdoek ook een theedoek mee te nemen voor het reinigen van de apparatuur. Mocht u dit, om welke reden dan ook, niet willen, accepteren wij dit en kunt u ons papier gebruiken.

·         Volg de instructies van onze medewerkers ten allen tijde op. 

·         Sporters die met de trap naar beneden komen, hebben altijd voorrang op sporters die de trap omhoog lopen. 

·         Wij kunnen geen toegang verlenen aan sporters die niet gereserveerd hebben. Ook is het naast het reserveren belangrijk dat u incheckt met uw pasje.  Wij leggen gegevens vast voor minimaal 4 weken zodat er een contactonderzoek kan plaatsvinden bij eventuele besmetting.

·         Koffie drinken is tijdelijk niet mogelijk. Wij kunnen alleen Koffie To Go aanbieden.

 

Bij het verlaten van de club: 

 

·         Wij vragen u vriendelijk om bij het verlaten van de club niet (onnodig) te blijven in de omgeving van ons pand.

 

Fysiotherapie

Onze afdeling fysiotherapie is als gewoonlijk geopend.

Meer informatie of een afspraak maken kan via 077 720 1908, via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp 0642380727.

 

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking. 

 

Met sportieve groet,

 

Team Fy Fit